Advocaten

Esther Visser

Esther Visser studeerde in 1994 af in Nederlands Privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij startte daarna als juridisch medewerker bij het Bureau Rechtshulp te Den Haag. Vervolgens werd zij advocaat bij Advocatenkantoor Torenstraat. Sinds 1 januari 2016 is zij als partner verbonden aan Torenhout Advocaten & Mediators.
Esther heeft zich toegelegd op het Familierecht, Sociaal Zekerheidsrecht en Arbeidsrecht. Als deskundig echtscheidingsmediator is zij verbonden aan de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators.

“Mijn ervaring leert dat het resultaat van een goed geleide mediation bij een echtscheiding voor alle betrokkenen veel meer voldoening geeft dan wanneer er een rechter aan te pas moet komen.”

U kunt mij rechtstreeks bereiken via e-mail; e.visser@torenhoutadvocaten.nl 

Chloë Nobel

Chloë is na haar studie Nederlands recht, afstudeerrichtingen Strafrecht en Civielrecht, eerst een aantal jaar werkzaam geweest bij het Bureau Rechtshulp in Den Haag. Vanaf 2006 was zij als zelfstandig advocaat verbonden aan Advocatenkantoor Torenstraat en sinds 1 januari 2016 is zij als partner verbonden aan Torenhout Advocaten & Mediators.

Chloë heeft zich gespecialiseerd in het Familierecht, het Strafrecht, het Sociaal Zekerheidsrecht en de WSNP.

U kunt mij rechtstreeks bereiken via e-mail; c.nobel@torenhoutadvocaten.nl

Mr. H.D.E. Kaasjager

Henk Kaasjager is gespecialiseerd in het huurrecht en het consumentenrecht. Daarnaast behandelt hij zaken op het gebied van het personen- en familierecht, het bestuursrecht. Henk Kaasjager is in 1981 afgestudeerd aan de RU Utrecht, hij zit sinds 1982 “in het vak”. Net als de meeste van zijn collega’s was Kaasjager voorheen verbonden aan het Bureau voor Rechtshulp in Den Haag. Sinds 2004 was hij als advocaat verbonden aan Advocatenkantoor Torenstraat en sinds 1 januari 2016 is hij werkzaam voor Torenhout Advocaten.

U kunt mij rechtstreeks bereiken via e-mail; h.kaasjager@torenhoutadvocaten.nl

Mr. G.D. Haytink

Tijdens mijn studie Rechten heb ik enkele jaren met veel enthousiasme bij de Leidse Rechtswinkel gewerkt. Na mijn studie ben ik via SNV, een organisatie voor Ontwikkelingssamenwerking, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Rechtbank Amsterdam weer teruggekeerd naar mijn oude liefde, de juridische dienstverlening. Wat mij vooral aanspreekt is mensen een uitweg te bieden uit hun juridische problemen, zodanig dat ze weer verder kunnen met hun leven.
Ik ben MfN-register mediator op het gebied van personen- en familierecht, arbeidsrecht, civielrecht en strafrecht en werkzaam op de volgende rechtsgebieden: personen-en familierecht, arbeidsrecht, verblijfsrecht, WWB-zaken, strafrecht.
Lid van de Vereniging Haagse Jeugdrecht advocaten, lid Mediators federatie Nederland, lid Werkgroep Vreemdelingenzaken.

U kunt mij rechtstreeks bereiken via e-mail; d.haytink@torenhoutadvocaten.nl

Direct contact

Torenhout Advocaten
& Mediators

Lange Houtstraat 13
2511 CV Den Haag
T + 31 (0)70 3560014
F + 31 (0)70 3563388
info@torenhoutadvocaten.nl

Routebeschrijving

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 9.00 -17.00 uur