Routebeschrijving

Met de auto

Vanaf het Prins Clausplein de Utrechtse baan uitrijden. Om het Malieveld linksaf richting het centrum. Aan het einde van de Zuid-Hollandlaan weer linksaf. Onder het Malieveld is een parkeermogelijkheid. (5 minuten lopen naar het centrum). Let op: de parkeergarage onder het malieveld is (slechts) tot 22.00 uur open. De Lange Houtstraat heeft één-richting verkeer. Vaak staat er een file voor de parkeergarage onder het Plein. Zie ook www.denhaag.nl/parkeren. Gewijzigde verkeerssituatie vanaf 1 maart 2015 Met ingang van 1 maart 2015 wijzigt de verkeerssituatie voor autoverkeer rondom studiecentrum Den Haag. Ons kantoor is alleen nog bereikbaar vanaf de Casuariestraat, evenals de parkeergarage onder het Plein. Parkeren in de Lange Houtstraat is niet meer mogelijk. Het advies is om te parkeren in de garage onder het Malieveld. Deze verkeerssituatie blijft tot eind 2016 gehandhaafd.

Openbaar vervoer

Ons kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Diverse tramlijnen stoppen bij haltes binnen 5 minuten loopafstand. Vanaf station Hollands Spoor en het Centraal Station is ons kantoor bereikbaar met tramlijnen 9, 16 en 17.
Om zelf uw openbaar vervoer naar het studiecentrum te plannen: www.9292ov.nl. Lopend vanaf het station Rechtuit het station verlaten en links de Herengracht op. Aan het einde van de Herengracht rechtdoor via de Korte Poten het voetgangersgebied in. Aangekomen bij Plein rechtsaf en langs Plein de Lange Houtstraat in. Ons kantoor ligt aan de rechterkant van de straat. Vanaf het Centraal Station is het circa 10 minuten lopen.

ONZE ADVOCATEN
MR. G.D. HAYTINK
Kalvermarkt 53
2511 CB Den Haag
OV: tram 9, 16 Halte Stadhuis.

MEDIATION
KIEZEN VOOR MEDIATION

IK HEB EEN VRAAG
FORMULIER

IK WIL EEN AFSPRAAK
AFSPRAAK MAKEN
 

NIEUWS

DOWNLOAD PRIVACYSTATEMENT

Direct contact

Torenhout Advocatuur
& Mediation

T + 31 (0)70 3560014
F + 31 (0)70 3563388
info@torenhoutadvocaten.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 9.00 -17.00 uur